rosett

Har börjat köra med rosett i håret, tycker det är fiiint, fast det saknas lite volym i mitt hår, vilket suger lite, och mitt hår är inte världens bästa kvalité så jag vill försöka vara skonsam mot det.
Men jaja, idag hade jag träning och det var trevligt, gillar verkligen att bara koncentrera mig på att skjuta och vara helt inne i det, sen se att man förbättras hela tiden. Det som suger lite är att när jag blir nervös som jag blir när det går bra och sätter press på mig själv att det måste fortsätta och då slår hjärtat hårdare och då jävlar då blir det ett bajs skott. Men jag försöker hantera det och det går framåt. Haha tror inte ni bryr er om det, men ändå :D
Nu ska jag duscha, sen försöka hitta något att äta. Imorgon har jag bestämt mig för att gå på stan, var en evighet sen jag gjorde det sist, såg bland annat en tröjapå HM:s barnavdelning som jag vill prova. Det finns en tröja på HM som jag så gäääärna vill ha, men den är slut i min storlek, finns bara i jätte storlekar :(:(

natti natti

Bjuder på denna bild, men nu ska jag sova, godnatt kära läsare :)

-

Idag så bestämde jag mig att det var vår, så jag tog ett par tunna leggings och det var inte så himla kallt :D
Men iallafall, har känt mig sjukt trött idag, sen när jag kom hem så gick jag och sov några timmar men jag är fortfarande trött, hatar känslan av att det enda man gör är att sova, äta och vara i skolan, man orkar typ inget annat heller, har åtminstone träning imorgon, så det blir skönt.
Mitt rum är så himla stökigt, måste stääda.

rosa lila

Jag gillar verkligen när man målar ena nageln i en annan färg, vet inte varför jag gillar det så mycket, men färgerna känns inte lika tråkiga då.
Förresten, jag skrev ett tips för några dagar sen att ha citron i vattnet för o slippa sötsuget, jag tar tillbaka det, nu har jag blivit att jag måste ha citron i vattnet, annars så klarar jag knappt av sötsuget, så det känns inge vidare bra att flytta beroendet eller vad jag ska kalla det, till något annat. Men jag antar att citron är bättre än jucie/cola, så det får väl duga än så länge.

inga kakor

Sorry för att jag censuerar mina ögon, men jag tog bilden på morgon och var en aning trött då.
Men som ni ser så har jag bytit bena också, är så sjukt onöjd med min fula lugg haha..
Hm, jag är så himla sugen på något att äta, men jag vet inte vad, vill ha kaaaakor men jag hittade inga hemma, lika bra det antar jag.. Borde väl göra iordning nudlar eller något, men det är inte samma sak som kakor :(
Vet inte vad jag gör med handen heller haha.

öga öga näsa mun

Jag tyckte jag var lite smart med att ha på mig det halsbandet, så fick min tröja en liten näsa också :D Detta hade jag på mig igår.
Imorgon ska jag på någon pimpeltävling, det ska nog bli trevligt.

ciiitron

Ikväll ska jag bara slappa och ta det lugnt och äta chiiips, fast jag har ju vindruvor också såå :D
Men vet ni, jag har varit superduktig gällande att inte dricka någon läsk eller juice, fast jag har varit lite sugen så har jag låtit bli. Så ett tips till alla som vill sluta med socker, ha citron i ert vatten. Jag brukar fixa bubbelvatten med citron och då känner jag inte av mitt sockersug lika mycket, orkade inte pressa citron ett tag och jag kände hur sockersuget kom tillbaka, jag köpte färdigpressad citron istället och löste lathetsproblemet :D

fick en idé

Hatar att jag har en virvel vid luggen, som förstör.. Men hm, jag kom precis på att jag kan byta bena :D:D Varför tänkte jag inte på det här tidigare :D:D Nackdelen med att byta bena är att det tar 1-2 veckor innan håret slutar lägga sig på sin vanliga plats, men det får det vara värt :D
Förresten, min update kommer vara dålig den kommande veckan, har ett jättestort prov på fredagen, men sen är jag tillbaka :D

fluff


Mitt hår är lite fluffigt idag :D
Gif Created on Make A Gif

-

Nu äter jag kaka och dricker citronvatten och känner mig lite trött över allt som behöver göras.. Sen är jag lite ledsen över att mitt hår är så kort och tunt :( Varför kunde jag bara inte få tjockt och långt hår för!? Löshår finns ju, men jag har sett så många dåliga exempel så jag vet inte om jag vågar prova.
Jaja, här bjuder jag på denna fåniga bild :D

slut med sockret

Idag är det söndag, vilket betyder att lovet är slut och skolan börjar imorgon.. Känns lite segt, men vad gör man. Blir att platta håret & måla naglarna ikväll, sen bestämma kläder. Gillar o förbereda mig lite sådär, gör inte ni det?
Sen så har jag bestämt mig för att sluta med cola/juice/is té eftersom jag oftast dricker det för att må bra, så ja, lite beroende är jag av det. Jag kommer vara sjukt tjurig om några dagar haha.. Men förhoppningsvis så kommer jag må bättre om några veckor, inte gå ner i några sockerdalar.

inspiration


bokat tatueringstid

Har varit och bokat tatueringstid :D Den 29 april ska jag tatueras, längtar dit :D Är lite orolig över hur ont det kommer göra, men det märker jag. Visar bild när jag har gjort det.

shoppingen

Här är shoppingen från idag och igår, blev en kombinerad dag/natt kräm, ett par leopardfärgade tygskor (är supernöjd med dem) och ett par mörkblåa leggings.

-

Var i Västerås idag igen och klagade på mitt hår, fick 50 spänn tillbaks.. Vääärt säger jag bara haha. Kommer verkligen inte rekommendera dem till någon så ja, indirekt så tappar dem kunder, men rätt åt dem, dem förstörde min lugg haha. Hårpunkten i Västerås om ni ville veta.
Men det som gör mig så sur är att luggen gör väldigt mycket, har man en ful lugg så ser allt misslyckat ut. Men det funkar ju att dra luggen åt sidan, så det är väl inte hela världen. Hon erbjöd sig att jag skulle komma tillbaka efter två veckor när håret hade växt ut, mitt hår växer inte så fort.. Så då kan jag lika gärna göra det själv och få det bättre. Men om man bortser från det så var det en bra dag, vi gick i stan lite och kollade i affärer lite.
Haha, snodde Ewes brillor på bilden. Är glad över att man kan börja använda tunnare jackor/skinnjackor, är inte så himla kallt längre :D

bio

Det blev Västerås idag med Camilla och Max. Vi kollade bland annat i lite affärer, jag klippte mig och blev så jävla missnöjd, pratade nyss med en kompis så imorgon drar jag in till igen Västerås och klagar :( Det går inte att rätta till heller eftersom då kommer det bli så kort och då kommer det bara bli ännu värre än vad det är nu.
Men här är lite bilder från dagen, vi kollade på bio och såg sanctum i 3D, jättebra film men var en såndär tänkarfilm, som kan vara lite jobbigt ibland, men bra var den!

bajs

Klippte håret idag och är så jävla missnöjd, ville ha en snelugg men det ser ut som en skev raklugg, inte alls som jag ville ha :(

RSS 2.0