slutet är nära

Jag har hittat en klänning, äntligen. Eller ja, den här klänningen provade jag för några veckor sedan men tänkte ha den i "reserv", så efter att ha provat runt 20 klänningar idag, så gav jag upp. Meeen, dem hade bara 34, så hoppas det kommer bli bra, skulle egentligen behöva 32, men men. Ska prova klänningen imorgon när de får in den. Och imorgon blir det skoletande också! Plus att jag ska shoppa lite smink och sådant, måste öva några dagar innan på sminket, så att jag vet resultatet, så att jag inte ser ut som en bajskotte när det väl är dags.
Jag har faktiskt inte insett att jag ska ta studenten, känns som om jag kommer tillbaka till skolan i höst, känns jättekonstigt att allt är slut nu..

-

Bilder från tidigare i veckan, hade inte tid att lägga upp dem då så jag gör det nu. För nu är nästan allt skolarbete klart :D
Så om två veckor så tar jag studenten, och jag har fortfarande inte hittat en klänning (eller skor!), så nästa vecka måste jag göra det!
Förresten, min träning när det gäller att springa har inte gått så bra, men jag ska försöka göra det imorgon, måste verkligen ta tag i det :D Annars kommer jag aldrig att göra det..



så mycket

Är supertrött nu, men iallafall. Jag börjar tycka det är jättejobbigt med all stress i skolan, det är så mycket som ska göras, och alla lärare samlar allt i slutet, så det blir supermycket. Men snart så är det slut, får stå ut lite till, och då är allt över :D
Men problemet är vad som händer sen? Jag vet inte vad jag vill göra, jag vet inte vad som det kommer bli av mig. Och det gör mig lite nervös inför framtiden, jag vill inte bli någon sådan typ som bara sitter hemma och inte gör någonting, jag vill göra något kul med mitt liv. Skolan har ju varit ett ställe till som man alltid har gått till, man har alltid något att göra. Visst jag tycker det är jätteskönt att sluta, men jag vill att det ska gå braaa i framtiden. Jaja, nu ska jag sluta tjata om det här. Så ska väl sova snart, ska upp tidigt imorgon :( Men imorgon så hoppas jag att det blir en kul dag :D

update

Har sprungit lite idag, ungefär 3 km, känner mig jätteduktig :D Men jag måste verkligen träna mer så att jag främst ska må bättre, men också för att jag vill ha lite muskler.
Sen så har jag tagit ut min dermal anchor som var i halsgropen, den var helt plötsligt lös plus att jag hade en dryg infektion, och det var bäst att ta ut den. Men jag ska göra om den om några veckor :D
Och.. Sen så har jag en jättejobbig uppgift i religion som jag måste göra, men jag vill verkligen inte, så himla segt är det, den måste vara inlämnad imorgon, så jag har inte så mycket annat val än att jobba med den, vilket känns jobbigt :(
Hm, ja, det var en liten update om hur livet är hos mig för tillfället :D

bajslugg

Har hållt på och fixat med håret lite, det ska alltid bli sådär superbra på kvällen, varför blir det inte lika super på morgonen innan man ska iväg?
Men iallafall, jag är så sjukt trött på min lugg gjorde en lite mer sidbena så att lite längre hår ska dölja min lugg som är på utväxt, blev rätt nöjd. I vilket fall som helst, så har jag värsta planerna för mitt hår :D När luggen har växt ut.. Jävla skitlugg :(
d4Ka7c on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

yää

Så ser jag ut idag då.
Men nu ska jag tejpa upp mina öron så att det händer något med dem.

Dagens

Detta blev dagens look, det regnade och höll på idag så fick bli lite varmare kläder idag.
Just nu är jag supertrött och har ont i huvudet, sen så äter jag chips också, det är gott :D
Nu kommer lite mer klag på skolan, som jag har en tendens att klaga på senaste tiden, men nu är det så sjukt mycket den här veckan, jag orkar inte :( Jag är världens pessimist ibland, men jag är rätt stressad så det har blivit så.

-

Här kan ni se en lite bättre bild på mina tatueringar, jag tycker om dem jättemycket :D Är sjukt sugen på att göra min andra tatuering snart, men har inte riktigt bestämt placering för den än. Antingen ska jag ha den på sidan av kroppen eller så ska jag ha den nästan som hel sleeve, det lutar mest åt sidan på kroppen mest för jag tror det blir snyggast så. Men jag ska fundera mer på det, vill inte göra något förhastat :)

nytt

Köpte dessa guldiga leggings i fredags, tycker de är jättesöta :D

färg

Nu kör jag på färgglada naglar!

eurovision igår

Kan det bara inte bli varmare så jag kan ha på mig detta? :(
Men iallafall, det där landet som vann igår (som jag inte kan stava till) var dåliga ju :( Sen kom Itailien och bara tog andra platsen från oss, dem sög också. Jag tyckte Ungern och Danmark var dem bästa, sen diggade jag Irlands bidrag. Sen, visst Sveriges bidrag var väl lite småfånigt men jag tyckte ändå den var helt okej ju. Mycket bättre än dem som vann iallafall.

cookies

Yää, jag har lite tråkigt nu och så är jag lite hungrig.. Hm, är sugen på kakor :D

Dagens outfit

Tycker den här tshirten är lite småful, men gillar den ändå.

så mycket just nu

Jag är jättetrött och vill bara sova för tillfället, är superstressad också vilket gör att jag lägger bloggen lite åt sidan litegrann, men jag kommer tillbaka, jag är bara inne i en fas där jag har väldigt mycket att göra i skolan. Jag har haft mycket denna vecka plus att nästa vecka kommer vara jobbig också. Men sen kommer det lugna ner sig lite hoppas jag. Så när jag får tid så :)

lite stressigt

Gah, just nu ångrar jag mig att jag klippte lugg, hatar när man har en raklugg på utväxt, så segt. Jag kan inte göra något snyggt med mitt hår bara för det :(
Men iallafall, jag måste plugga jättemycket men jag är så omotiverad :( Har två prov imorgon också :( Sen ett "hemprov" på minst 4 sidor som ska vara inne på tisdag som jag inte ens har börjat på.. Yää, livet är underbart ibland..
Men visst är strössel supergott? :D

fusk

Hehe är det bara jag som gillar söta fusk tatuteringar?
Försökte vara lite fotografisk med blomman och allt haha, men att fota är inte direkt min starka sida haha. Men man kan ju inte vara bra på allt så :D
Men ja, jag börjar bli lite hungrig så ska fixa lite nudlar som jag ska käka.

Dagens outfit

Jag önskar mina ben var helt raka, tycker det ser så himla snyggt ut. Så mina knän förstör allt.

allas åsikt är lika mycket värda

Håhå, nu fixade jag en facelook det var ett tag sen. Fast jag såg ful ut där, men men.
Men iallafall, känner mig så sjukt trött och jag har gjort det i en evighet nu, fattar inte varför jag gör det, hoppas jag känner mig piggare snart. Sen så har jag så sjuuukt mycket i skolan kvar, visst jag vet att det finns dem som har det värre, men jag tycker jag fortfarande har rätt att klaga :D Tar jag igenom mig dem tre kommande veckorna så är jag klar sen, och det skulle vara så himla skönt.
Köpte förresten gängtejp idag, så nu jävlar ska mina öron bli större! :D

Hello Kitty dricka

Åh, våran router har dött så det är jätteirriterande, men ska köpa en ny imorgon så då blir det nog bra igen, förhoppningsvis.
Köpte denna Hello Kitty drickan på coop, flaskan var ju så söt (sen fick man ett klistermärke också), men drickan smakade som multivitamin och jag är inte så jätte förtjust i det.
Imorgon är det fredag, sen är det helg :D I och försig så har jag varit ledig i en vecka nu..
Men nu ska jag iväg och platta håret. Natti :D

Present

Har fått fina nagellack :D

Shopping idag

Var i stan och shoppade litegrann, hittade lite smycken och sådär, men ingen klänning :(
Men iallafall, imorgon åker jag heeeem, det ska bli skönt faktiskt fast jag har haft det kul i Malmö. Men har tre prov på fredag, det är inte lika kul. Usch kommer ha sjukt mycket att göra i skolan sen. Men sen är det slut :D

Böt tillbaka till min ring i septum hos Anatomorph sen så köpte jag fyra ringar, tänkte nämligen ha tunnlar i öronen när jag har töjt klart och sedan sätta i mina färglada plastringar, kostade bara en tia styck :D

sushi ♥

Har käkat sushi idag och igår, äääälskar det. Men iallafall, imorgon så kommer jag gå på stan och leta efter en studentklänning, känns som om jag aldrig kommer hitta någon som kommer sitta bra på mig. Men jag har haft det bra här nere än så länge. På onsdag så kommer jag hem, det kommer bli skönt fastän jag gillar Malmö.

RSS 2.0